Active Support Umeå AB
Carina Fredriksson

Marknadsföring och tillverkning av produkter för personer med särskilda behov samt utveckling och försäljning av produkter till flygindustrin, båtar, bussar, bilar, sjuk- och äldervårdsinrättningar, tåg samt husvagnar.

Aleva Sverige AB
Frida Nilsson
På Aleva arbetar vi utifrån de fyra hörnpelarna för ett gott och aktivt åldrande. De fyra hörnpelarna är: social gemenskap, meningsfullhet/delaktighet, motion, goda matvanor.
PRESTO / Aptum AB
Gustav Paringer

Affärsidé Presto Brandsäkerhet AB

PRESTO är moderföretaget där Aptum ingår är företaget som utvecklar branschen som omfattar brandskydd, skydd mot olyckor och arbetsmiljö. Därmed utvecklar vi också våra kunders skydds- och säkerhetsarbete.

 

Art by Wixners
Jonas Wixner
Viktigast för oss är du som kund. Efter din personlighet och ditt utseende, skapar vi en frisyr som framhäver dina bästa sidor. Med vår breda kompetens och mångåriga erfarenhet Anno 1930, kan vi erbjuda alla typer av tjänster för män och kvinnor.
Digital Print c/o BGC
Lennie Larsson
Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen som vänder sig till alla som behöver kommunicera – tydligt och snabbt. Arkitektkopia idag har branschens bredaste rikstäckning med etablering över hela Sverige.
Athena Bolagstjänst AB
Carina Granberg
Athena Bolagstjänst AB har bistått revisorer, redovisningskonsulter, bokföringsbyråer och privatpersoner med aktiebolagstjänster och färdiga sk lagerbolag i över 25 år. Prova oss nästa gång du behöver ett nytt bolag. Vi har fasta priser och snabba leveranser.
Arjo Färghallen AB / Colorama
Stefan Lundberg
I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och klinkers. Stort utbud för alla smaker. Vi är Sveriges största färgfackhandelskedja med 170 butiker runtom i hela landet.
Brandts Handelsträdgård
Lena Brandt
Vi är ett familjeföretag som nu drivits i tre generationer, där vi sätter miljö samt kvalité i fokus. Allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen av våra blommor.
Botsmarks Industri AB BIAB
Greger Knutsson

BIAB är ett utvecklingsbolag i Botsmark med inriktning mot uthyrning av små lägenheter till både unga och gamla som vill bo kvar på landsbygden och vill bo i en mindre lägenhet.

Vi arbetar dessutom med övrig samhällsutveckling i Botsmarksbygden.

Björk & Boström Sportresor
Johan Björk
Sportresorna blir bättre med Björk & Boström Sportresor AB! Hockey, fotboll, Formel 1 m.m. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och kan arrangera en resa du kommer att uppskatta oavsett vad du är intresserad av.
Consultor Företagskonsult Lars Köhler AB
Lars Köhler
Consultor är ett kunskapsföretag som arbetar med problemlösning och rådgivning inom affärsutveckling och chefsrekrytering. Consultor coachar dig så att du själv kan utforma affärsmodeller och hitta värdedrivare.
Curomed AB
Sara Sahlin

Curomed AB

Här kan du hyra möblerade rum eller lägenheter för korta eller längre tid. Curomed logi ligger naturskönt i Håkmark, 10 min från Umeå centrum, och är ett utmärkt alternativ framför allt för företag men även privata gäster. De trevliga lägenheterna på 3 rum, kök o badrum är välutrustade mde moderna möbler, TV och internet.

Denson Podukter AB
Stefan Karlsson
Underleverantör till bl.a. fordonsindustrin. Montering, vidarebearbetning och legostansning för industrin i plywood, board och andra skivmaterial. 22st anställda.
EY AB
Patric Birgersson
Revision, skatt, bokslut och deklaration. Frigör tid - låt oss hjälpa dig med detta.
Eco Group AB
Stig Karlsson
Management och Investments
Firma Märta-Stina Eriksson
Märta-Stina Eriksson

Mentor i personlig utveckling samt författarskap o Podcast. Tankar för dagen.

HA Bygg Bo
Elmer Eriksson

 .

HOBIA
Pia Höber
4Sign
Lars Dahlgen
4Sign är budskapsbärare, skyltar, mässmaterial, banderoller, profilkläder, presentreklam och fordonsdekor. 16 st anställda.
Ergoff / Pondera
Jonas Bergström
Gh Snickerier AB
Gunnar Holmgren
Dentalinredning, specialinredning och butiksinrening. Våra kunder återfinns bland butiker, kontor, restauranger, kommuner, landsting och övrig offentlig miljö.
Gilla Redovisning AB
Gunilla Larson
Bokföringsbyrå som erbjuder tjänster såsom fakturering, reskontra, in och utbetalningar, bokföring, skatteredovisning, löner etc. Hjälper även företag att strukturera upp administrativa rutiner, skapa egna blanketter etc.
Glasmästeriet i Umeå AB
Mathias Andersson
Bilglas, altan-balkonginglasningar, spegelglas, tilläggsfönster m.m.
He-Li Urverkstad
Helen och Liselott Holmström
Reparationer av allt från stora golvur till små damur. 20 i branchen/utbildade urmakare. Försäljning av begagnade reparerade väggur mm.
Kvarken Fisk
Gunnar Asplund
Allmek & Svets I Umeå AB
Magnus Englund o Mikael Johansson

Mekaniskt företag tillverkar kvalificerade arbeten i egen verkstad såsom svarvning,svetsning och alla typer av hydraul arbeten i lokalen på Teg. Finalister till HANTVERKSSTIPENDIET 2020.

Inredningsbyrån i Umeå
Anna Nordbrand

Inredningsarkitekt företag.

 

Holmsunds Tryckeri AB
Bertil Larsson
Tryckeri, trycksaker, grafiker, broschyrer, visitkort
Hotpaint Art
Robert Forsgren
Hot Paint Art studio drivs av Robert Forsgren. Ett företag specialiserat på motivlackering av högsta kvalitet. Robert gör det mesta med frihandsteknik, vilket innebär att inga mallar eller schabloner används, det gör motivet mer verklighetstroget och levande.
Hårizont
Ingela Strömberg
Hårizont City - den klassiska salongen, Hårizont IKSU - den sportiga salongen, Hårizont Shop´n drop - drop in salong. Varmt välkommen!
IKSU Sport/Spa
Margareta Ericsson.Lif
IKSU är en ideell förening som har till ändamål att möjliggöra utövande av idrotts-, frilufts- och friskvårdsaktiviteter för medlemmarna, samt att främja gott kamratskap.
Sweden Guitarworks
Leif Jakobsson
Guitarworks
Umeå Fast AB
Gunnar Nilsson m.fl
Juristkonsult i norr KB
Alf G Nyberg
Rådgivning inom affärsjuridik - arbetsrätt - marknadsrätt - obeståndsfrågor - entreprenadjuridik - avtalsrätt - familjeavtal - tvistelösning och process.
Kassa/Våg i Västerbotten AB
Roger Johansson
Försäljning och service av kassaregister, vågar samt övrig butiksuthyrning som tex charkmaskiner. 1st anställd.
Kenneth Grahn Fastigheter
Kenneth Grahn
Fastighetsbolag
Umfors Creative AB
NRA Repro AB
Ola Lindström

NRA är Umeås ledande producent av skyltar, trycksaker o utställningsmaterial mm samt hjälper till med formgivning och idéer.

Vårt ledord är " Glädje o Stolthet - Där Ni syns så Gläds vi "

NORDEA Bank AB
Kroknålen Tapetserarverkstad
Lena Jonsson
Kroknålen Tapetserarverkstad startades 1987. Mentor för adepter i tapetseraryrket, resurslärare på tapetserarutbildningen Träakademien i Kramfors. Genuint hantverks- och yrkeskunnande, med fortlöpande årlig kompetensutveckling.
Lilla Galleriet i Umeå AB
Eva Lindh-Holmgren
Vi visar och förmedlar konst inom grafik, skulptur och konsthantverk. Utsmyckningar och specialvisningar för företag, föreningar m.fl. Galleriet har även äldre västerbottnisk konst till försäljning.
Ljusmiljö i Umeå AB
Håkan Gustafsson
Konsult inom all form av belysning.
Länsförsäkringar Bank
Rikard Jacobsson
Länsförsäkringar Västerbotten
Göran Karmehag
Löbe Granit AB
Anna Lönnberg Brännström och Per Lönnberg
Vi levererar enbart den vackra nordiska graniten. På Löbe Granit värnar vi om tradition och kontinuitet och har omsorgsfullt fört vidare vårt unika hantverkskunnande genom tre generationer. Gravstenar, utsmyckning, inredningssten och mycket mer.
MOL Förvaltning AB
Margareta Olsson
Redovisningsbyrå
Nordic Exclusive AB
Margareta Ericsson Lif
Arrangör av sport- och fiskeevent.
Norrskydd AB
Malin Höök
Vi projekterar, levererar, installerar och kan efterserva lås och låssystem med komplett beslagning. Vi installerar även passersystem, dörrautomatik, porttelefon, kodlås, galler mm.
Nya Konditoriet NK
Lars-Göran Jonsson
Traditionstyngda Nya konditoriet grundades 1927 och ligger centralt mitt i stan. För många umebor är detta en självklar mötesplats.
Optimus Holding AB
Jan Sundgren
Holdingbolag för flera verksamheter, Hotell Pilen, Personalbolaget, Logex Logistik / Åkeri, Logex Lager, Logex Pallar, Logex pallproduktion, Fastighetsbolaget Munus och Optimus Utbildning.
Opus Bilprovning AB
Martin Sjöström
Företaget har ägts genom åren av staten, ett antal fordons branschförbund samt försäkringsbolag. Under åren har Bilprovningen som monopolföretag utvecklat en verksamhet för besiktning i Sverige med stor framgång.
REVATA
Margareta Andersson
Patrik & Benny Byggservice AB
Benny Sandström
Patrik & Benny Byggservice AB är ett byggföretag och utför det mesta inom bygg. Vi lägger stort fokus på kundens önskemål och krav, och vårt mål är att göra ett noga utfört arbete. Vi håller hög kvalitet och service under hela processen.
Personalkollen Sverige AB
Niclas Lundell
Fullända din verksamhet. Med automatiserad tidsrapportering, schemaläggning och lönehantering tror vi att Personalkollen är skillnaden mellan en bra och en fulländad verksamhet.
Radio Kust AB/ Pop & Rock 102.3
Robert Jacobsson
Radiostationen som spelar Musiken du minns. Musik från 60- 70- & 80-talet. Billigaste mediet i Umeå. Bli en nöjd och lycklig kund du också.
Projektledargruppen i Umeå AB
Per Nygren
Projektledargruppen i Umeå AB är ett oberoende konsultföretag, specialiserat på projekt- byggledning och besiktning av olika typer av projekt. Företaget startades årsskiftet 2009-2010 och har idag 9 medarbetare.
ASPIA / PWC
Marina Norberg
Hjälper till med ekonomi och administration, som redovisning, skatter och bokslut. Familjejuridik och affärsjuridik. Hemsida:
Respit Redovisningsbyrå AB
Bo Stenbom
Löpande redovisning Bokslut Deklarationer skatteplanering Ekonomisk förvaltning - din ekonomiavdelning.
Resurshuset Hans Alenius AB
Hans Alenius
Konsult ledarskap, personlig utveckling, Affärs- & företagsutveckling.
Robmac, Industri- & Robotservice i Umeå AB
Martin Nilssson
Allt inom El med behörighet, Service & programmering av robotar.
SEB Accounts Payable
Jane Axelsson
Bank
SE Carlssons Mattservice AB
Peder Carlsson
Vi är ett golvföretag i Umeå som har funnits i över 30 år. Vi utför alla typer av golvläggningar och mattläggningar. Vi arbetar även med kakel och klinker.
Senioruthyrning I Sweden AB
Gunbritt Nyberg
Bemanningsföretag med äldre arbetskraft (67 år och äldre). Samlad erfarenhet.
Sjöbergs Frisörer
Robert Sjöberg
Sjöbergs Frisörer är ett familjeägt företag som idag ägs av Robert Sjöberg, tredje generation i släktet. Med 100 år i bagaget är Sjöbergs en av Umeås äldsta och mest etablerade salonger och det är vi självklart väldigt stolta över.
Stig Lundsmarks Herrsalong AB
Stig Lundmark
Frisörsalong
Swedbank AB
Marie Johansson
Bank
Sävar Snickeri AB
Ulf Söderlund
Tillverkning av hotell-, laboratorie-, skol- och sjukhusinredningar samt inredningar till offentliga miljöer. 40 st anställda.
Tandläkare Eva Hellström AB
Eva Hellström
Hos oss får du hjälp med alla typer av behandlingar från fyllningar, rotfyllningar och tandkronor till broar, proteser och bettskenor samt kosmetiska behandlingar som tandblekning.
Umeå 1:a Sotningsdistrikt AB
Peder Nilsson
Sotningsverksamhet, ventilationskontroll, sanering av ventilationssystem.
Umeå Plåtslageri
Johan Westerlund
Umeå Plåtslageri AB har lång erfarenhet av takarbeten, vi utför allt från hela entreprenader till servicearbeten. Bland våra kunder ser vi såväl företag som bostadsrättsföreningar och privatpersoner.
Umeå Van Service AB
Kurt Lundmark VD / Elin Jonsson Försäljningschef
Försäljning av Cadillac, Chevrolet och Corvette samt service och reservdelar till samtliga Amerikanska bilmodeller.
Västerbottens Måleri & Design AB
Niklas Nilsson
Vi utför alla typer av in- och utvändiga måleriarbeten. Vi jobbar mot privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag mm.
Zoft 80 AB
Lennart Johansson
Försäljning av dataprogram. Marknadsföring av säljstödsprogrammet ACT!. Marknadsföring på Internet.
Umeå Dentallab AB
Patrik Jonsson
Base Media i Norr AB
Ann Tavelin
Grahn Olofsson
Ann-Christine Grahn Olofsson
Nalta Media
Jan Johan Olof Lind
Fotfint
Annika Nilsson

Fotfint erbjuder:  

Medicinsk fotvård vid olika fot- och nagelbesvär. 

Hjälp vid hudproblem på foten vid ex svamp- diabetes- hudsjukdom. 

Ortonyxi - nagelkorrigering

Vårtbehandling - klinikbehandling

Fot & -underbensmassage - bra för cirkulationen och underbart skönt

Laserterapi - LLLT laser/ Low Level Laser Theraphy

Smärt- och/eller inflammationstillstånd vid ex nageltrång eller plantarfaschiit/hälsporre.

Med laser kan vi också behandla vårtor och nagelsvamp.

Kontakta oss för mer info!

 

Tensio AB
Umeå Golfklubb
Smetana
Tord Smetana

Har du planer för målning, ombyggnation eller renovering? Vi hjälper dig! Beständighet - det håller. Kärlek till arbetet. Ärlighet - tid & kostnad

 

Din EkonomiResurs Granström AB
Pernilla Granström

Ekonomikonsult  Ring  070-2457458

Mail: pernilla@pgekonomi.se

4 Kvadrat
Kristina Holm

Norrländska Kvalitetskök med Personlig Prägel i massivt trä.

CuLi Consult KB
Liljan Brännström

Redovisningskonsult

Adress: Kärnvägen 189 Umeå

 

Företagsresor i Umeå AB
Mats Lindgren

Resebyrå för alla.

Försäkringsfinans i Umeå AB

Försäkrings produkter.

Adress: Magasinsgatan 5, Umeå

Nya Brännlands Wärdshus
Michael Hansen

Restaurangverksamhet.

REDUM AB
Anita Ahlberg

Din enkla redovisningsbyrå.